Valmis kiitoskortti

Viime viikolla postilaatikkoon kolahti postia Jotain vaaleanpunaista -blogin Heidiltä. Kuoresta löytyi kaikki heidän häihin suunnittelemani graafiset tuotteet painettuina korteille, muistoksi suunnittelusta, kiitos Heidille!

Viimeisimpänä suunniteltiin vielä häiden jälkeen kiitoskortti vieraille lähetettäväksi. Pari valitsi upeista potrettikuvistaan suosikkinsa, jotka halusivat kiitoskorttiin. Kortti tehtiin samoihin mittoihin, kuin aiempi kutsukortti, mutta tällä kertaa kaksipuoleisena. Taustapuolelle valikoitui ihana kuva, jossa tuore aviopari astelee riisisateessa ulos Helsingin Tuomiokirkosta.

Kuva: Heidi / Jotain vaaleanpunaista (ethän kopioi)

Kiitoskortin kuvat Pasi Nikkanen. Kortit Heidi teetti Multiprintillä.

Heidin ja Lassin upeita kuvia häistä löytyy Heidin blogista. Aiemmin suunniteltuja paperituotteita juhlapaikalla löytyy mm. tästä kirjoituksesta.

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä vain niin upeet!

  VastaaPoista
 2. EI voi kyllä moittia, hienosti oot suunnitellu kortit! Osaisitkohan sä auttaa häälehden suunnittelussa ( http://sormukset.blogspot.fi/2012/10/oma-haalehti.html )tai lähinnä kannen tekemisessä? Jos sulla on aikaa niin laitatko mulle vaikka mailia sini.ikonen@gmail.com tai kirjotat tonne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :)
   Ilman muuta myös hääleden suunnittelu, tai pelkän kannen suunnittelu onnistuu kauttani. Laitan sinulle sähköpostia tulemaan!

   Poista