Sementtiä pöytään

Betoni on kaunista ja tällä hetkellä ajankohtaista ainakin sisustuksessa. Miksei sitä voisi käyttää myös hääjuhlassa! Nämä betoniset kukkapurkit on paitsi upean näköisiä, mutta myös niiden valmistus on helppoa kuin heinänteko. Juhlan jälkeen näille löytyy varmasti käyttöä myös kotona. Ohjeita löytyy varmasti useammastakin paikkaa, mutta täällä yksi.

Samalla betonin sekoituksella voi valmistaa myös hääparin nimikirjaimista betonikirjaimet koristamaan juhlapaikkaa tai hääparin pöytää. Askarteluliikkeistä saa valmiiksi pahvisia muotteja, näitä löytyy esimerkiksi Sinellistä.8 kommenttia:

 1. Mahtava idea vaikka ei kohtaakaan oman teeman kanssa. Miksi ei voi saada monia häitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ihania ideoita on niin paljon. Tulisi aikamoinen sekasoppa, jos ne kaikki toteuttaisi ;) Mutta voit lohduttautua ajatuksella, että teillekin tulee varmasti vielä useita ihania juhlia, joissa teema luultavasti tulee olemaan jotain ihan muuta :)

   Poista
 2. Jep, olen katsellut Finnmarilla pyöriessä monet kerrat heidän sementtiruukkujaan! Juodun ehkä ottamaan vuokraamonkin valikoimiin..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi ihania. Tykkään jotenkin tuon karun betonin ja herkkien kukkien yhdistämisestä :)

   Poista
 3. Mä en ole näistä vielä onnistunut muodostamaan kunnon mielipidettä, ja lähinnä miettinyt asiaa sisustuksen kannalta. Ihan pieninä juttuina sisustuksessa tosi hienoja, mutta isoina määrinä ei oikein iske. Samoin noi hääkattaukset... Hmm. Täytyy ehkä vielä vähän makustella tätä asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut asiat vaativat vähän sulattelua ennen mielipiteen muodostumista :) Nämä sopisivat upeasti ainakin vähän sellaisiin industrial-teemaisiin juhliin harkittuina pieninä yksityiskohtina tietenkin.

   Poista
 4. Ihania ideoita! :) Ja just tuo että yhdistyy rosous ja herkkyys, love it! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kontrastit toimii joskus valtavan hyvin yhdessä! :)

   Poista