Hääkutsut tunnelmallisiin iltajuhliin


Suunnittelijana on aina ilahduttavaa, kun pääsee toteuttamaan jotain hieman erilaista suunnitteluprojektia. Ihana hääpari otti minuun yhteyttä viime vuoden puolella heidän hääkutsujen suunnittelun merkeissä. Joannan ja Taijun toiveena oli tyylikkäät kutsut aikuisten iltajuhlaan, mutta ilmeestä ei kuitenkaan haluttu liian virallista. Värimaailmalta hääpari toivoi neutraaleja sävyjä (savi, shampanja, harmaan ja vaalean sävyt) ripauksella blingiä, aika ihanaa!

Yksi tärkeä elementti, jonka pohjalta kutsuja ryhdyttiin suunnittelemaan, oli parille tärkeät vinyylit. Alunperin parin toiveissa oli aidoille vinyylilevyille painatetut kutsut, mutta idea kaatui, kun sopivan kokoisia vinyylilevyjä ei hääparin etsinnöistä huolimatta löytynyt. Lopulta vinyyliaihe tuotiin kutsuihin "logon" muodossa. Kutsukortin värimaailmaksi valikoitui lopulta tyylikäs tummanharmaa tausta yhdistettynä valkoiseen ja pieniin vaaleanpunaisiin yksityiskohtiin. Blingiä kortteihin tuotiin morsiamen askartelemien hopeanhohtoisten glittervyötteiden avulla.


IMAGES & DESIGN: MAKEADESIGN

17 kommenttia:

 1. Todella kivat ja simppelit! Tykkään etenkin tuosta logosta ja glittervyöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pidit! Glittervyöte kyllä kruunaa kokonaisuuden :)

   Poista
 2. Ohhoh, ihan meidän naapurissa! :) Joutjärven kirkko on upea, ja en voi kuin kadehtia niitä portaita ja paria, joita riisisade niillä odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkon olen nähnyt vain kuvissa, mutta näyttää upealta ja erilaiselta. :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköiset! Meidän kutsuihin voitais hyvin hyödyntää tuota glitterkartonkisuikaletta, joka kokoaa kutsun eri osaset yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuihin saa tosi näppärästi lisää näyttävyyttä noilla vyötteillä tai nauhoilla ja naruilla. Kannattaa ihmeessä testata mikä omiin kutsuihin parhaiten sopii :)

   Poista
 4. Just pääsin kirjoittamasta noista glitter-jutuista! Niin kauniit kutsut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se glitteridea alkaa koukuttamaan, kun selaa inspiroivia kuvia :)

   Poista
 5. vautsi mikä löytö tämä sun blogi! teet kyllä upeita kutsuja:) millä ohjelmalla teet kutsupohjat? minkä hintaisia tekemäsi kutsukortit ovat?

  VastaaPoista
 6. Hei Janina! Enpä olekaan käynyt katsomassa aiemmin näitä kutsujamme ja muita häidemme paperituotteita sivuiltasi häiden jälkeen. Nyt muutaman vuoden jälkeenkin tulee niin hyvä fiilis yhteistyöstämme ja siitä kuinka upeita juttuja saatiin sinulta! Kiitos vielä ja hyvää joulua! P. S. Meidän perheemme on kasvanut ;) t. Joanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, hauskaa että löysit pitkästä aikaa blogiini. Aika on hurahtanut aika vauhdilla, nyt tuntuu että siitä on vain hetki, kun näitä suunniteltiin teidän juhliinne. Ihana kuulla, että yhteistyöstämme on jäänyt hyvä fiilis, kuin myös :) Onnea pienestä perheenjäsenestä vanhemmille ja ihanaa joulua koko perheelle! :)

   Poista