Poimi parhaat ideat: Syksyiset ulkoilmahäät


Löysin ihanat syyssävyiset ja sopivan rennot ulkoilmahäät Green Wedding Shoes -sivustolta. Upeat kuvat ovat valokuvaaja Logan Colen käsialaa. Tässä parhaat ideat poimittuina.

 

Jos vihki- tai juhlapaikka sijaitsee vesistön lähellä, tee astetta näyttävämpi saapuminen kanootilla tai veneellä.


Ulkovihkimisessä vieraiden ei välttämättä tarvitse seistä. Kokoa penkkirivistöt rennosti erilaisia tuoleja ja penkkejä yhdistellen.


Toivota vieraat tervetulleiksi hauskan kyltin muodossa. Vanhoja kehyksiä löytyy kirppareilta ja maalipurkeilla saa helposti tuunattua kehyksen juhlaväreihin sopiviksi.


Rento kattaus syntyy erilaisia astioita ja värejä yhdistellen.


Vieraat tutkivat mielellään juhlapaikalle ripustettuja valokuvia. Sijoita kuvat vieraskirjapöydän taakse, jolloin mahdollisimman moni muistaa myös jättää puumerkkinsä ja tervehdyksensä. Onnittelut, neuvot ja muut vinkit voi kerätä nimettyihin pulloihin.


Rennon rustiikkisiin häihin teet kyltit puusta ja liitutaulumaalista.


Karkkibuffetin voi korvata kakku- tai vaikkapa piirakkabuffetilla!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanan tunnelmalliselta! Syksy on ihan lempivuodenaikani, mutta kun säät ovat täällä niin epävakaita, että tuossa kohtaa varmaan pitäisi miettiä joku plan B - ja varata hurjasti Offia hyttysiä varten. ;) Voi suomi. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin täällä pidetään kovasti syksystä ja talvesta. Näissä häissä on ihanat sävyt, ehkä ulkohäät eivät kuitenkaan sovellu ihan suomen epävakaiseen ja usein koleaan syksyyn, elokuun loppuun tällainen voisi toki vielä toimia. Vain tosi uskalikko jättää Plan B:n suunnittelematta ;)

      Poista