Uniikkia hääpukua metsästämässä?


Useimmilla morsiamilla saattaa olla mielessä se unelmien hääpuku, johon on aina kuvitellut pukeutuvansa hääpäivänään. Mikäli valmiiden mallistojen valikoimista ei tunnut sitä oikeaa pukua löytyvän, kannattaa harkita uniikin puvun tilaamista. Etsy onkin erikoista hääpukua metsästäville unelma kauppapaikka, jossa myyjien kädentaidot ja visiot pääsevät oikeuksiinsa. Keräsin muutaman uniikin hääpukulöydön ehkä tuomaan inspiraatiota oman puvun suunnitteluun. Vaikka nämä puvut ovatkin kauniita, voin ehdottomasta suositella kääntymään myös paikallisten ompelimojen puoleen ja sillä tavoin tukemaan kotimaista osaamista. Suomesta löytyy valtavasti ammattitaitoisia ompelijoita, jotka varmasti osaavat loihtia unelmiesi hääpuvun!


 Löytyikö suosikkeja?

3 kommenttia:

 1. Kauniita pukuja! Netistä tilaamisessa on vaan aina se riski, että jos puku ei olekaan sopivan kokoinen tai ei vastaa odotuksia. Ulkomaille palautus on huomattavasti hankalampaa kuin kotimaahan ja kallista, jos palautusoikeutta ylipäätään on. Teettämistä olisin voinut itsekin harkita, mutta onneksi unelmien puku löytyi kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan totta ja kannattaakin useampaan kertaan harkita näin suuren hankinnan tilaamista ulkomailta. Itse kannatan ehdottomasti joko paikallisia hääpukuliikkeitä tai kotimaisia taitavia ompelijoita. Puvun teettäminenkin tulee monesti samoihin hintoihin kuin hakiessa valmiin mallistopuvun suoraan liikkeestä!

   Poista
 2. kaunis mekko, mutta joukossa mekko mieluummin musta

  VastaaPoista