Ilmoitusluontoista asiaa :)

Kesä kuluu hurjaa vauhtia ja täälläkin päässä on suunnitelmissa paeta hetkeksi arkea ja nauttia pienestä kesälomasta. Asiakkailleni siis tätäkin kautta tiedoksi, että MakeaDesign lomailee 12.7.-24.7. välisen ajan ja pyynnöksi, että laitathan kiireelliset sähköpostit ja aineistot hyvissä ajoin ennen lomaani eli pikapuoliin. Lomani aikana tulleisiin sähköposteihin vastailen heti palattuani työkoneen ääreen.

Samalla muistuttelen, että blogiani on näppärä seurata useammankin eri kanavan kautta, ohessa suorat linkit: Bloglovin, Blogipolku, Blogit.fi

Lisäksi löydät Makean Facebookista sekä Instagramista, jossa jaetaan myös pieniä paloja ihan tavallisesta arjesta. Tervetuloa seuraamaan! :)


Leppoisaa viikonloppua!2 kommenttia:

 1. Jostain pompsahdin tänne sivuille kun haaveilen tässä juhlasuunnittelijan alasta. Kotisivuiltanne tulee jatkuvasti ilmoitus, että yritetään kalastella tietoja ja virusohjelma suositteli poistumaan sieltä välittömästi. Ajattelin infota jos teidän sivunne on kaapattu tms :) Onko juhlasuunnitteluun jotain koulutusta? Googlettamalla en ainakaan löytänyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, iso kiitos sinulle ilmoituksesta, muutoin olisi saatanut vierähtää pidempikin tovi että olisin huomannut ongelman sivuillani! Nyt asia pitäisi olla kunnossa ja sivuilla voi taas surffailla entiseen malliin :)

   Jos haluat tiedustella tarkemmin juhlasuunnittelusta, niin voit laittaa minulle sähköpostia, osoite löytyy oikealta sivupalkista!

   Poista