Ruotsin kuninkaalliset häät lähestyvät

 Kuva: Kungl. Hovstaterna. Foto Erika Gerdemarkkungahuset.se

Jokos siellä ruudun takana on tehty suunnitelmat hääkatsomoon ensi lauantaiksi, kun ruostin Prinssi Carl Philip ja Sofia astelevat alttarille? Pari vihitään 13.6.2015 ja lähetys on katsottavissa kanavalla TV1 klo 17.05 - 18.45. Mikäli suora lähetys jää näkemättä, on ohjelma katsottavissa Yle Areenassa kuukauden päivät.

Lähetyksessä seurataan juhlaväen saapuminen kuninkaanlinnaan, tietysti itse vihkiminen, jonka jälkeen tuore aviopari ajaa hevosvaunuilla kaupungin läpi vilkutellen kansalaisille.

Jännittävää nähdä millaiseen häälookiin Sofia on päätynyt. Muistatko vielä Victorian ja Madeleinen upeat häätyylit?Kuinka moni ruudun takana aikoo virittäytyä viikon päästä kuninkaalliseen häätunnelmaan? :)5 kommenttia:

 1. Kyllä tässä sen verran on taas häätunnelmissa, että viimeistään areenasta pitää katsoo, ellei suorana ehdi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, jokin näissä kuninkaallisissa häissä kiehtoo :)

   Poista
 2. Aivan ehdottomasti seuraan häitä! Itseasiassa lähden Tukholmaan paikanpäälle katsomaan menoa ja häätunnelmissa on oltu jo jonkin aikaa. :D

  Victorian on yksi kauneimmista kuninkaallisista morsiamista ikinä ja Madeleinen lookista tykkään aina vaan enemmän nyt, kun aikaa on vähän kulunut. Joku tuossa kesämekkomaisessa puvussa vetoaa. Sofialle ennustan jotain vähän vartalonmyötäisempää ja ehkä pitsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua, Tukholmassa on varmaan mahtava tunnelma lauantaina. Mukavaa reissua :)

   Poista
 3. Todella kaunis, pidän tästä ideasta kovasti, teit hienoa työtä

  VastaaPoista