Ruotsin Carl Philipin ja Sofian häät


 Kuinka moni seurasi mukana, kun Ruotsin Prinssi Carl Philip ja Sofia sanoivat toisillensa "Ja"? Hurjan koskettava ja kaunis vihkitilaisuus, jossa ei kuitenkaan liikaa jäykistelty. Hääpari oli todella suunnitellut oman näköisensä häät!

Sofia oli pukeutunut ruotsalaisen huippusuunnittelija Ida Sjöstedtsin suunnittelemaan upeaan hihalliseen pitsipukuun. Kuninkaalliseen tyyliin puvusta löytyi pitkä laahus ja kampausta koristi upea pitkä huntu. Hääkampauksena toimi tyylikkään elegantti nutturakampaus. Morsiustyttöinä toimi kummilapset, Estelle kuvassa keskellä. Morsiuslapset olivat pukeutuneet samanlaisiin valkoisiin mekkoihin ja jokaiselta löytyi tietysti oma soma kimppu, pienoisversio Sofian hääkimpusta. Kirkko oli koristeltu näyttävästi kukilla, eri vaalean, persikan, roosan ja nuden sävyillä. Todella upea oli myös morsiamen hääkimppu, joka koostui ruusuista ja myrtistä. Myrtti on ollut ruotsin kuningashuoneen perinne vuodesta 1935 lähtien. Suudelmaa saatiin odottaa vihkikirkon ulkopuolelle, jonka jälkeen tuora aviopari lähti hevosvaunuin kaupungin läpi kohti juhlavastaanottoa.

Mitä piditte kuninkaallisista häistä, vieläkö näistä ehtii ammentaa ideat omiin juhliin? :)

Images: Aftonbladet

1 kommentti:

  1. Tulevana morsiamena katse tietenkin kiinnittyi morsiamen tyyliin. Puku oli odotuksiin nähden hieman pliisu, mutta toki kaunis. Parasta antia tyylissä olivat pitsihihat ja kampaus. Pinnalla on olleet pitkään rennot nutturat, joten tuollainen tasainen nuttura oli yllättävän fresh. :) Ja sopi morsiamelle upeasti! Myös meikki oli todella onnistunut.

    Molemmat olivat ihanan liikkiksiä ja rakkaus kyllä välittyi kotisohville asti. :)

    VastaaPoista