Myydään harvinainen Pronovias Prasa -hääpuku!


Photos: Pronovias

Blogini lukijan kaunis Pronovias Prasa -hääpuku on myynnissä. Puku on vuoden 2016 mallistoa ja se on ostettu Málagan Pronovias -liikkeestä. Kyseessä on upea hääpuku, jota ei usealla morsiamella tule vastaan! Hääpukua on käytetty vain kerran ja se on pesetetty pesulassa ja silitetty. Puku on siis erinomaisessa kunnossa ja myydään pukupussin kanssa. Tässä kauniissa hääpuvussa on tylliä, pitsiä sekä jalokiviä. Jalokivet ovat kauniisti puvun a-linjassa edessä sekä takana. Puku on väriltään luonnonvalkoinen ja siinä on yksi beige tyllikerros, joka tuo pukuun särmää, mutta ei erotu huomattavasti.

Puvun alkuperäinen koko oli 40, mutta sitä pienennettiin ja siihen tehtiin pieniä muutoksia: Laahusta leikattiin hieman lyhyemmäksi sekä pukua kavennettiin. Olen 167cm pitkä ja käytän kokoa M/38, joten puku vastaa nyt sitä kokoa. Pukuun voi varmasti tehdä lisää muutoksia, jos tarvitsee.

Hääpuvun ovh. 2390€ ostaessa Málagan Pronovias liikkeestä.¨Puvun hinta on nyt noussut ja puku maksaa liikkeessä 2520€. Hintapyyntö on 1390€ / Paras tarjous.

Puku sijaitsee tällä hetkellä vielä Espanjassa (Málaga), mutta kulkeutuu joulun jälkeen Suomeen pääkaupunkiseudulle. Pukua voi tulla sovitusti katsomaan ja sovittamaan.

Lisätiedustelut, tarjoukset ja pyynnöt mahdollisista lisäkuvista suoraan puvun omistajalle: Jendy@wippies.com

Lisää kuvia aikaisemmassa postauksessa Rantahäät Espanjassa.

Photos: Nani de Pérezin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti