Vuoden Hääblogi 2017 -ehdokkuus!

Vuoden viimeisille päiville ehdin saamaan vielä todella upeita uutisia. Blogini on valittu ehdolle Love Me Do -häätapahtuman järjestämään kilpailuun nyt jo neljännen perättäisen kerran.

Lämpimät kiitokset blogiani ehdottaneille ja samalla myös kiitokset kaikille teille lukijoille (sekä tykkääjille ja seuraajille somessa), jotka olette pysyneet mukana menneen vuoden. Kiitos myös kaikista ihanista kommenteista, kannustuksesta sekä tietenkin ihanille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, joiden kanssa olen saanut työskennellä kuluneen vuoden aikana. Samalla toivotan onnellista uutta vuotta kaikille sekä tietenkin mahtavaa häävuotta kaikille vuonna 2017 häitään juhliville!

Vuoden hääblogia pääset äänestämään Love me do -häätapahtuman sivuilla täällä ja Makea Hääblogi löytyy kategoriasta "Vuoden 2017 kaupallinen hääblogi". <3

Muistathan että MakeaDesign on mukana myös Vuoden hääyritys -äänestyksessä. Mikäli et vielä ole antanut ääntäsi, käy klikkaamassa suosikkisi täällä. MakeaDesign löytyy kategoriasta "Askartelu, Somistus & Juhlatuotteet".

Iloista vuodenvaihdetta toivottaen,
Janina
4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, onnittelut ehdokkuudesta ja ihanaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista, ja onnea myös sinne upeasta ehdokkuudesta! :)

   Mukavaa alkanutta uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Voi kiitos Outi! Jäädään jännittämään tuloksia! :)

  VastaaPoista