Vuoden luetuimmat postaukset

Niin se vuosi jälleen vaihtui ja alkaa olla aika ryhtyä suunnittelemaan uutta sisältöä blogin puolelle. Hääbloggaajan lukijakunta on hyvinkin vaihtuvaa muihin blogigenreihin nähden, joten en varmastikaan ole kovin väärässä uskoessani monen lukijani viettää häitään tänä vuonna. Upeaa häävuotta siis kaikille 2017 avioituville!

Katsotaan kuitenkin vielä hetken taaksepäin, sillä kokosin teille menneen vuoden luetuimmat postaukset (arvotapostauksia lukuunottamatta). Nämä kymmenen kiinnostivat lukijoita ehdottomasti eniten! Pääset lukemaan postaukset klikatessasi otsikkoja.


Photo: Patrick Karkkolainen

Real Wedding: Boheemit häät Villa Svalvikissa
Blogini ensimmäinen Real wedding -postaus oli jättimenestys! Jaoin upean suomalaisen häätarinan, Nooran ja Kallen kauniit häät, upeiden kuvien kera kuvitettuna. Real wedding tarinoita julkaisen jatkossakin mielelläni. Mikäli sinulla on takana upeat häät ja haluisit jakaa päivästänne pienen osan blogini lukijoiden kanssa, ota yhteyttä!

Suomen ihanimmat häät
Suomen ihanimmat häät -ohjelman debyyttijaksoa odotettiin innokkaana. Uudenlainen konsepti oli mukavaa vaihtelua perinteisiin hääohjelmiin. Upeita häitä päästiinkin seuraamaan. Oma suosikkini jaksoista oli Hennin ja Aten kauniit häät, joihin MakeaDesign sai toteuttaa hääprintit!Photo:  Rebecca Arthurs Photography via Ruffled
 
Parhaat IKEA-tuotteet häihin, osa 1 ja osa 2
Miten upeita hääsomisteita saikaan aikaan IKEA-tuotteilla. Keräsin omat suosikki-ideat, mukana paljon tuttuja IKEA-tuotteita eri tyylisiin juhliin tuunattuina.

25 x maalaisromanttinen juhlapaikka
Maalaisromanttisuus on ollut pinnalla jo pitkään, ei siis ihme, että jättipostaus teemaan sopivista juhlapaikoista keräsi hurjan määrän katseluita! Upeita, tunnelmallisia juhlatiloja ympäri Suomen!

Real Wedding: Maalaisromanttiset DIY-häät
Myös toinen Real Wedding postaus kiinnosti. Elsa ja Hermanni kunnostivat maatilansa vanhan viljavaraston upeaksi hääpaikaksi vanhaa kunnioittaen. Kolmas ja toistaiseksi viimeisin tosihääpostaus julkaistiin loppuvuodesta, käy kurkkaamassa myös Rantahäät Espanjassa.Photo: Jere Satamo Photography

Uniikin hääpuvun teettämisen ABC
Turkulaisen hääpukuompelimon, Pukunin, kanssa käytiin kohta kohdalta läpi, miten uniikki hääpuku syntyy. Mikäli haaveissa on toiveidesi mukaan alusta loppuun asti sinulle suunniteltu puku-unelma, tämä postaus on kuin sinulle tehty!

Löydä unelmiesi juhlapaikka!
Tässä postauksessa kerroin Venuusta, joka pitää sisällään suuren osan juhlapaikoista ympäri Suomen. Sivuston avulla on helppo selata vaihtoehtoja ja näet kaikki tarpeelliset tiedot yhdellä silmäyksellä. Saat myös näppärästi klikattua tarjouspyynnöt!

Muutama kaunis idea lautasliinan taitteluun
Postaus piti sisällään erilaisia kauniita tapoja tuoda kattaukseen ilmettä lautasliinojen avulla. Hauskoja ideoita juhlaan kuin juhlaan.
Photo: TréCreative Film&Photo via Love & Lavender

6 kaunista DIY kakkukoristetta
Unohda kaupan valmiit kakkukoristeet. Pienellä vaivalla saa persoonallisen ja hauskan elementin häääkakun huipulle.

Rustiikkiset hääkutsut Ranskan alpeille
Postaukseni  suunnittelemistani rustiikkisista moniosaisista hääkutsuista nousi hyvinkin suosituksi. Jään innolla odottamaan millaisia upeita häitä tämän vuoden asiakkaani järjestävät ja tietenkin, minkälaisia kutsukortteja pääsen toteuttamaan!

Jäikö jokin postaukseni tänä vuonna erityisesti mieleesi? Olisiko mielessäsi aihe, josta haluaisit lukea blogissani tänä vuonna enemmän? :)


3 kommenttia:

 1. Ei näistä postauksista voi valita yhtä suosikkia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina, mukava kuulla, että aiheet ovat olleet mielenkiintoisia! :)

   Poista
 2. Todella kaunis, pidän tästä ideasta kovasti, teit hienoa työtä

  VastaaPoista