Häämessut 2017 + parhaat vinkit messuiluun

Tuleva vuosi on taas täynnä inspiroivia häätapahtumia ympäri Suomen. Keräsin mielenkiintoisimmat niistä tähän postaukseen. Muistathan, että myös blogini oikeasta sivupalkista löytyy ympäri vuoden tapahtumakalenteri, josta voit helposti seurata mitä paikkakunnallasi tai lähiseuduilla tapahtuu. Kurkkaa myös postauksen lopusta vinkkini onnistuneeseen messuiluun.

Mennään naimisiin messut, Wanha Satama, Helsinki
Perinteikkäät Wanhan Sataman häämessut järjestetään taas. Kaksipäiväiset messut järjestetään 14.1.-15.1.2017 (la 10-17, su 11-16). Liput 15€, VIP-liput 35€. Suomen suurin häätapahtuma, ohjelmassa mukana muun muassa Poseerausklinikka, Ideahuone ja tietenkin hääpukunäytökset. Tutustu messuihin.

Suomen Häämessut, Paviljonki, Jyväskylä
21.1.2017 klo 10-16. Liput 12 €. Messupäivä huipentuu kimpun heittoon, jonka nappaaja voittaa palkintoja satojen eurojen edestä. Tutustu tarkemmin täällä.

Love me do January Fair -tapahtuma, Kaapelitehdas, Helsinki
21-22.1.2017 (la klo 11-17 & su 11-16). Ilmainen sisäänpääsy. Suomen suurin, monipuolisin ja hauskin häätapahtuma, jossa mm. palkitaan Vuoden hääyritys ja vuoden hääblogi! Tutustu messuihin.

Hello Love -häätapahtuma, Rytmikorjaamo Seinäjoki
28.1.2017 klo 11-17. Ilmainen sisäänpääsy! Hello Love on täysin uusi ja nuorekas häätapahtuma Etelä-Pohjanmaalla. Perinteet heitetään nurkkaan ja messut tarjoavat uusia trendejä ja inspiraatiota! Vuoden mielenkiintoisin uusi messutulokas! Lisätietoja tapahtumasta.Turun häämessut, Logomo
28.-29.1.2017. Kaksipäiväisille messuille liput 12€, lauantain lipulla pääset sunnuntaina ilmaiseksi. Suomen vanhimmat häämessut! Lisätietoja.

Porin häämessut, Kauppakeskus Puuvilla
29.1.2017, klo 12-17. Liput 10 €. Kymmenen vuotis synttäreitään juhlivat Porin häämessut tarjoavat  juhlavuotenaan glamourin ja juhlafiiliksen lisäksi lukuisia hää- ja juhlamuotinäytöksiä pitkin päivää, työnäytöksiä, yllätyksiä.. ja valtavan määrän ideoita sekä ohittamattomia tarjouksia! Mukana myös Outlet –myynti. Lisätietoja messuista.

Suomen Häämessut, Areena Terminaali, Oulu
Suomen häämessujen toinen osa pidetään Oulussa 4.2.2017. Liput 12 €. Tarkempi ohjelma päivitetään lähiaikoina tänne.Tampereen häämessut, Tampere-talo
4.-5.2.2017 klo 10-17. Liput 15 €. Paljon tietoiskuja mm. meikistä, kampauksista ja sormuksista. Lue lisää täällä.


Vinkit onnistuneisiin häämessuihin!


1) Tutustu tapahtumien nettisivuilla tapahtumaan, näytteilleasettajiin ja ohjelmaan. Vaikka häämessuilla pääsääntöisesti on paikallisia yrittäjiä, voivat ne insoiroivimmat ja idearikkaimmat messut löytyäkin ulkopaikkakunnalta. Kannattaa myös muistaa että moni palveluntarjoaja tarjoaa nykyään palveluitaan koko maan kattavasti!

2) Tee messusuunnitelma! Tutustu messuohjelmaan ja näytteilleasettajiin. Tee listaa mitkä puheenvuorot ja esittelyt haluat ehdottomasti nähdä. Mitä hääelementtejä on vielä hankkimatta ja millä messuständeillä on muistettava käydä.

3) Keskustele palveluntarjoajien kanssa. Messuilla on valtava määrä eri hääalojen asiantuntijoita, joten kysy rohkeasti mieltä askarruttavia asioita, vinkkejä ja tarjouksia.

4) Taltio! Hyvien ja monipuolisten messujen tehtävä on tarjota hääpareille ja kävijöille uusia näkökulmia, ideoita ja tulevia häätrendejä. Ota kuvia ideoista ja yksityiskohdista ja jalosta niistä omiin juhliisi parhaimmat!

5) Varaa mukaan käteistä ja pientä naposteltavaa. Kaikilla palveluntarjoajilla ei ole korttimaksumahdollisuutta, muista siis varata mukaan aina hieman käteistä. Muista myös tankata ennen lähtöä ja ottaa pientä purtavaa mukaan, niin jaksat messuilla koko päivän! 

6) Ota mukaan sulhanen, kaasot, äiti.. Messukiertely on ehdottomasti parasta mukavassa seurassa. Ota siis mukaan joku luottohenkilö ja tehkää päivästä tai viikonlopusta hauska elämys.


Onko lukijoissa paljon messuille lähteviä? Mitkä messuista ovat sinun käyntilistallasi? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti