Graafikkojen häät

Minkälaiset häät saadaan aikaan kun naimisiin menee kaksi graafista suunnittelijaa?
Häiden teemana Nine. Ten. Eleven.

Kaikki kuvat ja lisää: Wedding Chicks

6 kommenttia:

 1. Niin hienolta kuin kaikki printtimatskut kuvissa näyttääkin, mieleen tulee pikemminkin jotkut firman kekkerit. Joskus too much on too much.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Ei oikein tiedä mihin katsoa, kun joka paikassa tekstiä tekstin perään ;)

   Poista
 2. Omesta mielestä tuollainen yksinkertainen tyyli on AIVAN mahtava. Tosi tyylikäs tuo kirkkoohjeistus.. Ja vielä kun itsellekin tulee tuollaisia huiskutuskeppejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on kaunista. Ja tykkään myös noiden häiden yksinkertaisuudesta. Tosin erilaisia tekstejä voisi olla vähän vähemmän :) Huiskutuskepit on kva idea ja vähän erilainen täällä Suomessa :)

   Poista
 3. Olen itsekkin miettinyt lyijykynien tilausta häihin ja mies ehdotti lasinalusia. :D Ne olisivat tietysti sitten muistoja kotiin vietäviksi häävieraille häistä. Kyniä voisi jakaa jo kirkko-/hääohjelmaa jaettaessa ja siellä olisi jotain juttuja, joihn sitä kynää tarvittaisiin. Taisin jostain vain katsella, että niitä lyijykyniä ei saa kuin 1000 kpl paketeissa, joten sitten olisi koko loppuelämäksi kyniä. :D

  On muuten mukava sinun blogisi. Nyt vasta löysin ja liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva idea antaa vieraslahjaksi jotain tuollaista käyttökelpoista. Tuhat kynää vieraille jaettavaksi, muistaisivat taatusti teidän häänne piiiitkään :) Kannattaa vielä googletella, voihan sitä löytyä pienempiäkin tilauseriä :)

   Kiitos, kiva kun liityit seurailijaksi :)

   Poista