Osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan ja voita!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa upea valokuvauslahjakortti (arvo 150e) tai vaihtoehtoisesti juhlaanne sopivien graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti (arvo 100e).

Valokuvauslahjakortin voit käyttää haluamaasi vapaavalintaiseen kuvaukseen, esimerkiksi kihlakuvaan, hääkuvaan tai vaikkapa trash the dress -kuvaukseen. Lahjakortin voi käyttää myös muihin muotokuvauksiin tai dokumentaariseen hääkuvaukseen, jolloin lahjakortin arvo hyvitetään loppusummassa. Sinä päätät! Kuvaus toteutetaan yhdessä voittajan kanssa sovittuna ajankohtana. Kuvaukset  voidaan toteuttaa ympäri Suomen!

Graafisten tuotteiden suunnittelu voidaan toteuttaa esimerkiksi kutsukortin, kiitoskortin tai muiden hääjuhlan paperituotteiden graafiseen suunnitteluun voittajan toiveiden mukaan. Palkintoa voidaan soveltaa myös muihin juhliin tai voittajan tarpeisiin sopivaksi.

Tuplaa voittomahdollisuutesi ja käy osallistumassa osoitteissa:

anttiekolablog.blogspot.com

ja

makeaweddingblog.blogspot.com

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttikenttään viesti ensisijaisesta palkintotoiveestasi ja kerro mihin sinä lahjakortin käyttäisit!
Osallistumisaikaa on 15.4.2012 klo. 24.00. saakka.
Arvonta suoritetaan 16.4.2012. Voittajat julkaistaan blogeissa.
Anonyymit osallistujat, muistakaa ilmoittaa nimimerkki!

Kummastakin blogilinkityksestä saat ylimääräiset arvat. Ilmoitathan niistä osallistumisesi yhteydessä.

Palkintojen yhteisarvo on 250e.
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
Upea palkinto myös lahjaksi annettavaksi esimerkiksi kihlaparille tai keväällä valmistuvalle.

Ohessa kuvat linkityksiin käytettäviksi.


Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! :) 
Muistakaa käydä osallistumassa myös Antin blogissa, jolloin osallistutte kahdella arvalla!

107 kommenttia:

 1. Osallistun ehdottomasti arvontaan.ensisijainen palkinto on valokuvaus. Meistä ei ole koskaan otettu kunnollisia kihlakuvia,ja olisi ihansellaiset saada. Kuvia voitaisiin käyttää vaikka hääkutsussa!

  - Noora Hki

  VastaaPoista
 2. Haluan osallistua arvontaan.
  Meillä on kuvaaja jo häihin varattu joten ensisijaisesti toivon graafista suunnittelua mikäli onni potkaisee. Olisi kiva saada ainakin kutsukorttiin jotain persoonallista ja meidän näköistä juttua ja säästyttäisiin askartelulta. Valokuvaus voitaisiin käyttää ihan vain kauniisiin kuviin meistä vaikka häiden jälkeen.

  Minna S.

  VastaaPoista
 3. Ihanat palkinnot. Toivoin palkinnoksi hääkuvaa joka toteutettaisiin luonnossa.

  Salla89

  VastaaPoista
 4. Osallistun graafiseen suunnitteluun vaikka tosin tarvitsenkin tulevaisuudessa hiukan isompaa kuvaus palvelua:)

  VastaaPoista
 5. Mahtavia ja erittäin ajankohtaisia palkintoja. Itse toivon kihlakuvausta palkinnoksi, meistä on todella vähän yhteisiä kuvia ja vielä vähemmän niistä kuvista on hyviä.

  VastaaPoista
 6. Jos voittaisin valitsisin graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti. Se on ajankohtaisin tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 7. Valokuvauslahjakorttiin elikkä haluaisimme Vihdoinkin ne kauan toivotut kihlajaiskuvat tai trash the dress kuvaus :)

  VastaaPoista
 8. Haluaisin valokuvauslahjakortin ja käyttäisimme sen ehdottomasti kihlajaiskuviin. Erikoinen paikka ja teema on jo löydetty, mutta kuvaaja uupuu (:

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan. Trash the dress kuvaus hevosen ja koirien kanssa! :)

  Lotta c.

  VastaaPoista
 10. Valokuvauslahjakortti olisi täydellinen. Emme hanki erikseen kuvaajaa häihimme, joten aiomme ottaa studiossa kunnon hääpotrettikuvan.

  VastaaPoista
 11. Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla!! Minä haluaisin voittaa tuon graafisen suunnittelulahjakortin - joka käytettäisiin kiitoskorttien luomiseen. Askartelen itse kutsut ja muut paperimateriaalit, olisi ihanaa, että kiitoskorttien osalta ei tarvitsisi käydä samaa rumbaa läpi uudelleen!!

  VastaaPoista
 12. Kaksi arpaa sitten ilmeisesti :) Antaisin lahjakortin siskolleni. Hänestä ei koskaan otettu yksinään kuvia morsiamena ja se jäi häntä harmittamaan. Tässä olisikin oiva tilaisuus!

  VastaaPoista
 13. Valokuvauslahjakortin arvontaan osallistuisin minäkin ja nähtävästi kahdella arvalla :D

  VastaaPoista
 14. Osallistun arvontaan, kuvaus tai graafinen suunnittelu kelpaavat molemmat! Joko hääaamun valmistelujen kuvaus tai kiitoskorttien suunnittelu! :)

  VastaaPoista
 15. Ensisijaisesti valitsisin valokuvauslahjakortin. Käyttäisin ehdottomasti hääkuvaukseen.

  -Mima

  VastaaPoista
 16. Osallistun arvontaan! :)
  Molemmat palkinnot olisivat mieleisiä, mutta valokuvalahjakortti mieluummin.

  t. Anujohanna

  VastaaPoista
 17. Osallistun. Valokuvauslahjakorttti olis ihana!

  VastaaPoista
 18. Tänne kelpaa oikeastaan kumpi vaan..graafisen suunnittelun käyttäisin kiitoskorttien suunnitteluun ja valokuvauksen ehdottomasti trash the dress kuvaukseen. :>

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 19. Arvonnassa mukana kahdella arvalla, valokuvauslahjakortti olisi toiveissa ja se käytettäisiin hääkuvaukseen :)

  VastaaPoista
 20. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan:) Itsestäni ei ole koskaan otettu ns. virallisia kuvia (ei rippikuvaa tai yokuvaa tms) joten virallinen hääkuva olisi mahtava, varsinkin jokin vähän erilainen..

  iitak

  VastaaPoista
 21. Osallistun arvontaan! :) Molemmat palkinnot kuulostavat todella hyvältä, mutta koska meillä on jo häävalokuvaaja, ja kuten Tuleva Rouva, kaiken muun olemme itse askarrelleet, haluaisin tuon graafisen suunnittelun lahjakortin :)

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Käyttäisimme lahjakortin kihlajaiskuviin, joita voisi sitten käyttää kutsukorteissa.

  VastaaPoista
 23. Osallistun arvontaan ja haluaisin valokuvauslahjakortin,jonka käyttäisin lapsikuvaan. Meillä on jo häät takanapäin ja yhteisiäkin kuvia otettu, mutta meidän pienokaista ei ole vielä kuvautettu. :)

  tuulia

  VastaaPoista
 24. Osallistuisin valokuvauslahjakortin arvontaan. Sen voisi käyttää vaikka hääkutsuja silmälläpitäen.
  Karoliina A

  VastaaPoista
 25. Valokuvauslahjakortti tulisi tarpeeseen. Kutsut ja Save the Date- kortit kaipaavat kuvia.

  Linkitän blogiin, eli kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 26. Valokuvauslahjakortti olisi ihan älyttömän hieno juttu. Kahdella arvalla osallistun :)

  Jenniki

  VastaaPoista
 27. Pakkohan se on tämmöiseen arvontaan osallistua, valokuvauslahjakortti olisi mukava homma. Kihlakuvia meistä ei ole otettu vielä ollenkaan, joten semmoinen olisi toiveissa.

  VastaaPoista
 28. Osallistun kahdella arvalla! :) Jos voittaisin valitsisin valokuvauslahjakortin, koska emme ole vieläkään ottaneet kihlakuvia. :)

  VastaaPoista
 29. Osallistun arvontaan! Ottaisin graafisen suunnittelun, sillä olen aika pitkälti avuton näissä designhommeleissa, joten apua tarvitaa! :)

  VastaaPoista
 30. Ihana arvonta, johon ei voi olla osallistumatta.
  Jos arpaonni suosii, niin valitsisi valokuvauslahjakortin.
  Toivoisimme, että meistä otettaisiin kihlakuvat kesäisessä Helsingissä. Kuvia käyttäisimme mm. häissämme pöytäasetelmisssa ja vieraskirjassa.

  VastaaPoista
 31. Ihana arvonta! Minä haluaisin lahjoittaa mahdollisen valokuvauspalkinnon siskolleni, jonka häät on lokakuussa eikä heille ole tulossa kuvaajaa :( Kaksi arpaa! :))

  VastaaPoista
 32. Osallistun arvontaan ja mikäli voitto osuisi kohdalle, valitsisin valokuvauslahjakortin.

  VastaaPoista
 33. Arvontaan osallistutaan! Meillä on jo valokuvaaja varattuna, joten graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti tulisi hyvinkin tarpeen :)

  VastaaPoista
 34. mahtavaa! Minä osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan, olis ihana saada meistäkin kunnon kuvia, kun tuo mörököllimies ei oikein mun kamerani eteen suostu.

  VastaaPoista
 35. Osallistun ja jos onni suosisi valitsisin valokuvauslahjakortin

  VastaaPoista
 36. Osallistun kisaan ja onnen suosiessa valitsisin valokuvauksen. Meillä on vielä ottamatta kihlakuvat ja hääkuvauskin tulee ajankohtaiseksi jossain kohtaa :)

  VastaaPoista
 37. Osallistun kisaan! Olisi hienoa voittaa etenkin valokuvaus, sillä olemme muutenkin varaamassa kihlakuvausta tälle keväälle. Ammattikuvaajan kihlakuvista olisi ihana teettää sitten mahdollisesti myöhemmin kutsukortitkin.:)

  VastaaPoista
 38. Ihanaa, tahdon osallistua siis kahdella arvalla :) tahtoisimme kutsukortteihimme jonkun ihanan kuvan meistä, sillä suurin osa puolison sukulaista ei ole edes minua tavannut. Ainakin näkisivät kuvasta ennen häitä mimmoinen morsian sillä pojalla oikein on :D

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana. Rakkaan lapsen 1 v kuvaan käyttäisin lahjan, ihanasta pojasta ei riittävästi saa kuvia millään:)

  VastaaPoista
 40. Mukana graafisen lahjakortin arvonnassa :) voisimme käyttää sen kutsukortin tai kiitoskortin suunnitteluun :)

  Annika

  VastaaPoista
 41. Jos arpaonni suosii valitsisin valokuvauslahjakortin. Tarpeeseen tulisi!

  Jonna82

  VastaaPoista
 42. Osallistun valokuvauslahjakoritn arvontaan! Kuvia käyttäisin kutsussa ja kuvakollaasissa joka on esillä häissämme :)

  VastaaPoista
 43. Osallistun, ensisijainen palkintotoive on valokuvaus, jonka me (minä + mies) toteuttaisimme TTD-kuvauksena. :)

  VastaaPoista
 44. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan. Emme ole ottaneet vielä kihlakuvia, ja toisaalta kuvia voisi käyttää myös hää-verkkosivustollamme.

  VastaaPoista
 45. Valokuvauslahjakorttia metsästetään.:) Haaveena saada dokumentaarinen kuvaus hääpäiväksi tai trash the dress -kuvaus.:)

  VastaaPoista
 46. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan koska meillä paperituotteet on jo pulkassa :) Trash the Dress kuvaus olisi ihan mieletön juttu, josta olen haaveillut suunnilleen siitä asti kun ostin puvun! :)

  Mukana yhteensä siis neljällä arvalla jos oikein ymmärsin eli sinun ja Antin blogin kautta + blogilinkitysten kahdella lisäarvalla :) Bannerinne löytyvät täältä: http://modernbridetobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 47. Osallistun ensisijaisesti graafisten häätuotteiden suunnittelun arvontaan! Toiveena olisi esim. persoonalliset kiitoskortit!

  VastaaPoista
 48. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan! Olemme menossa heinäkuussa naimisiin, eikä meistä ole minkäänlaisia kihlakuvia, tai muitakaan kunnollisia yhteiskuvia. t. Wilma, Hki (wilmajamatti(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 49. Jos arpaonni suosii, valitsisin graafisen suunniteluiden palveluita varsinkin kutsukorttien suunnitteluun. Ne ovat vielä ajatuksen tasolla, ja paperituotteiden yleisilmeestäkään en ole vielä ihan varma. Linkitin molemmat bannerit blogiini, mukana arvonnassa siis maksimiarvoilla!

  VastaaPoista
 50. Osallistun arvontaan, toiveena valokuvauslahjakortti. Opiskelijan hääbudjetti on tiukilla, joten tämä tulisi tarpeeseen :)

  Satu, Hki

  VastaaPoista
 51. Osallistun arvontaan, toiveena potrettia hääpäivänä luonnossa! Paikka on kauuuunis, vain kuvaaja puuttuu!

  Elsi, Espoo

  VastaaPoista
 52. Osallistun arvontaan ja jos kävisi niin onnellisesti, että arpaonni suosisi valitsisin valokuvauslahjakortin! Olen aina kauniita valokuvia arvostanut ja niissä halunnut esiintyä, mutta en kai ole niin valokuvauksellinen, että kukaan olisi kuvata halunnut. Vielä vähemmän kuvia on minusta ja tulevasta aviomiehestäni, sillä sulho ei pidä kuvissa olemisesta. Haaveena olisi siis jonkinlainen yhteiskuvaus :)

  VastaaPoista
 53. Osallistun arvontaan ja ensisijaisesti toivoisin voittavani valokuvauslahjakortin. Minusta ja sulhosta on niin vähän yhteiskuvia, että olisi mahtavaa saada ammattilaisen ottamat kuvat itselle jo ehkä ennen hääpäivää ;)

  VastaaPoista
 54. Osallistun innolla valokuvauslahjakortin arvontaan! Meillä on syyshäät kauniissa ympäristössä Helsingin rannikolla jossa saa otettua mahtavat dokumentaariset kuvat sekä ulkona luonnossa että sisällä ravintolassa.

  A&R, Tukholma

  VastaaPoista
 55. Osallistun arvontaan ja graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti olisi minulle kultaakin kalliimpi arpajaisvoitto! :)

  Conversemorsian

  VastaaPoista
 56. Ai miten hyvältä kuulostaa! Osallistun ehdottomasti! Valokuvauslahjakortti sopisi kyllä tälle neidille!

  Niinainen

  VastaaPoista
 57. Osallistun ja jos onni potkaisee niin valitsisin graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortin, olisi mahtavaa saada apua kutsuihin yms.

  Henna L.

  VastaaPoista
 58. Osallistun ja jos voittaisin, valitsisin graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortin, jonka käyttäisin menukortteihin tai kirkko-ohjelmaan.

  -Mariyah.K

  VastaaPoista
 59. Osallistun. Jos Onnetar suosisi, valitsisin valokuvauksen. Viralliset kihlakuvat ei olisi pahitteeksi. :)

  VastaaPoista
 60. Täällä yksi palkinnon tavoittelija. Ja jos arpa osuisi kohdalle, niin tällä hetkellä kihlakuvaukseen menisi. Niitä tässä juuri mietitään ja vatvotaan edes takas.

  VastaaPoista
 61. Osallistun myös tätäkin kautta. =) Ja se valokuvaus, oli mieleinen. =)

  -Aurorra-

  VastaaPoista
 62. osallistun ja vinkkaan myös. valitsisin graafisen suunnittelun ja käyttäisin sen kiitoskortteihin.

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukana.
  Valokuvaus, sille olisi käyttöä. :)

  VastaaPoista
 64. Mukana arvonnassa. Haaveilen kihlakuvista, koska niitä ei meistä ole koskaan otettu. Kuvia voitaisiin käyttää hääkutsussa :)

  Katariina M.

  VastaaPoista
 65. Ensisijainen palkintotoiveeni olisi valokuvaus. Valmistun nyt keväällä muotoilijaksi, joten jotkut ihanat persoonalliset valmistujaiskuvat olisi huippua saada :)!

  Linkitän blogiini.

  VastaaPoista
 66. Ensisijaisena toiveenani on valokuvauslahjakortti. Teet todella hienoa kuvausta!

  VastaaPoista
 67. Graafiset tuotteet kiinnostaisivat tätä ensi kesän morsianta! Säästyisin kiitoskorttien askartelulta...
  -simppa-

  VastaaPoista
 68. Valokuvauslahjakortin arvontaan osallistun. tapiiri_1@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Osallistun arvontaan! Ottaisin graafisten tuotteiden lahjakortin, jotta voisi suunnitella jotain kivaa toukokuun häihin! :)

  -Petruska

  VastaaPoista
 70. Juhlimme mieheni kanssa häitä v. 2013, ja hääkuvan on oltava ikimuistoinen! Valitsen siis valokuvauksen.

  VastaaPoista
 71. Heippa, arvontaan minäkin lähden mukaan! Hääkuvaus kiinnostaa, sillä meiltä puuttuu vielä kuvaaja! Ns. miljööpotrettikuvat haluaisimme häistämme muistoksi ammattilaisen ikuistamana. Toivottavasti onni potkii! ;) -Mari Annika (mariannika.shrestha@gmail.com)

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa!
  Olen jo kauan haaveillut, että haluan häihini ehdottomasti dokumentaarisen valokuvauksen... <3

  - Takku
  taru.leppimaki ät gmail.com

  VastaaPoista
 73. Graafisten tuotteiden suunnittelu sopisi! Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 74. Heinäkuussa häät, suunnittelijan voisin tarvita!
  -Wennu-

  VastaaPoista
 75. Jos voittaisin, valitsisin palkinnoksi valokuvauksen, olisi upeaa saada kotiin seinälle hyvä kuva perheestä tai vaikkapa häistä :)

  VastaaPoista
 76. Arvonnassa mukana! Olisi ihana saada viralliset kihlajaiskuvat vihdoinkin :)

  VastaaPoista
 77. Valokuvauslahjakortti olisi ihana! Käyttäisin sen itse hääkuvaan tai vaihtoehtoisesti kihlakuvaan.

  Heidi H, Espoo

  VastaaPoista
 78. Jos voitan valitsisin palkinnoksi valokuvauksen ja kuvattavaksi haluaisin 2 lastani josista ei juurikaan yhteiskuvia ole =)
  JohannaL

  VastaaPoista
 79. Osallistuisin lahjakortin arvontaan hääkuvia varten =) Tarkoituksena ottaa hääpaikkamme koivukujalla nätit ja lennokkaat kuvat meidän entouragen kanssa T. pirpana86

  VastaaPoista
 80. Valokuvaukseen kyllä osallistuisin. Minun ja Merenneidon kyllä pitäisi saada Hyvä kuva yhdessä. Vaikea itse ottaa, vaikka valokuvausta harrastan.

  Ja tässä nytten laskin, niin 2 arvalla sitten lähdettäisiin mukaan. :)

  VastaaPoista
 81. Arvontaan osallistun :)! ensisijaisesti valokuvaus ois kivempi, koska häät tulossa ja ois mahtavaa saada ammattilainen työhön :)!!!!

  Sole

  VastaaPoista
 82. Arvontaan osallistun! Valokuvaus mielellään.. häät tulossa ja virallista hääkuvaa ei meistä oteta kun ei ole varaa. tai sitten huomenlahjakuvaus voisi olla ihana myös ;)

  H3nnA

  VastaaPoista
 83. Tottakai osallistun. Kahdella arvalla :) ensijaisesti graafinen suunnttelu olisi huippu palkinto ja erittäin ajankohtainen

  T. Sonja tre

  VastaaPoista
 84. Ehdottomasti valokuvakseen! Meillä ei varsinaisena hääpäivänä ole ollenkaan kuvaajaa ja hääjuhlapäivänäkin on miljöö muttei vieläkään kuvaajaa. Olisi siis erittäin paikallaan tämä lahja!

  T. Miia JKL

  VastaaPoista
 85. Osallistun valokuvauksen arvontaan. Edustavat yhteiskuvat puuttuvat, ja niille olisi nyt käyttöä!

  Katri, Hki

  VastaaPoista
 86. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan, trash the dress kuullostaa tosi hienolta, mutta valitettavasti meidän budjetti ei anna sille myöden, haluan kuitenkin hienoja kuvia myös hääpäivältä joten päätimme panostaa siihen :)

  -A-

  VastaaPoista
 87. Osallistun valokuvauksen arvontaan! Ihania ja ammattimaisia valokuvia voi katsella vielä 50 vuoden päästäkin muistellen ihanaa päivää, kun muisti alkaa jo muuten pätkiä :)

  VastaaPoista
 88. Upea kilpailu! Voitto olisi loisto juttu, sillä olemme ajatelleet kysyä sinua kuvaajaksi hääpäivällemme. Käyttäisin täten lahjakortin häävalokuvaukseen.

  -Nina V. Hki

  VastaaPoista
 89. Osallistun graafisen tuotteen arvontaan! Valmiista kutsukorttimalleista ei yksikään ole meihin todella kolahtanut ja oma taiteellinen toteutus ei ole ihan sitä luokkaa mitä valmiilta kortilta toivoisi. Suunnittelulahjakortti olisi siis unelmien täyttymys! - Casa

  VastaaPoista
 90. Osallistun tottakai, ja ensisijainen toiveeni olisi graafinen suunnittelulahjakortti. Kutsukortit ovat meillä pian ajankohtaisia, joten tämä olisi todella tarpeen :)

  -H & M, Hki-

  VastaaPoista
 91. Osallistun arvontaan! Ensisijaisena toiveenani olisi graafisen suunnittelun lahjakortti.

  -MaHa, Hki

  VastaaPoista
 92. Osallistun arvontaan. Trash the dress-kuvaus tai joku muu valokuvauspalkinto olisi mieleinen :)

  -Laura
  tha_sunflower(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Osallistun arvontaan ja valokuvaukseen käyttäisin mahdollisen voiton.

  VastaaPoista
 94. Vielä ehtii, jes! :) Osallistun kahdella arvalla graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakorttiin! Mulle suurinta päänvaivaa tuottaa tällä hetkellä kutsukortit; askartelu ei tule näillä taidoilla kysymykseenkään, mutta valmiiden kutskukorttien tilaukseen taas lohkeaisi budjetista liian iso lovi. Tulisi siis todelliseen tarpeeseen!

  Linkki arvontaan löytyy blogistani: anniesweddingdiary.blogspot.com

  VastaaPoista
 95. Hei, osallistun arvontaan. Meillä kävi niin, että valokuvaajasta ei ole kulunut kohta kuukauteen mitään lukuista yhteydenotoista huolimatta, vaikka suunnittelu oli jo käynnissä ja olemme nyt ilman valokuvaajaa =( Eli ehdottomasti käyttäisin arvan hääkuvaukseemme!!! Eli tämä olisi jo muutenkin pelastus, mikäli sinulla on kyseinen päivä vapaa...

  Mikä onni käy tätä kautta, yhteyden saa kirppu@wippies.com

  VastaaPoista
 96. Toivottavasti onni suosii. Käyttäisin palkinnon huomenlahjakuvaukseen tai vaihtoehtoisesti perhekuvaan.
  H-K, Helsinki

  VastaaPoista
 97. Osallistun! Ensisijainen toiveeni on valokuvauslahjakortti, jonka käyttäisin tulevan syystalven häidemme tienoilla luultavasti koko perheen yhteiskuvaan hääkuvan lisäksi. :)

  VastaaPoista
 98. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana arvonnassa! Toiveena valokuvauslahjakortti, jonka käyttäisin kihlakuuviin/hääkuvaan.

   Poista
 99. valokuvauslahjakortin arvontaan. käyttäisin tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 100. Arvontaan osallistun :).

  Valokuvaus palkinto olisi mukava saada hieno kuva :)

  VastaaPoista
 101. Valokuvauslahjakortin arvontaan osallistuisin kiitos! kuvajaa kesähäistä uupuu ja Antilla upeita kuvakulmia!

  nimimerkki Kesäkeiju

  VastaaPoista
 102. Osallistun arvontaan. Valokuvauslahjakortti ensi talvena otettaviin hääkuviin kelpaisi.
  Nimimerkki: Norppa

  VastaaPoista
 103. Ehdottomasti mukana! Vinkkasin myös blogissani :)
  Valokuvauspalkinto enemmän tarpeen, mutta molemmat enenmmän kuin tervetulleita!

  VastaaPoista
 104. Palkintotoiveena hääkuvaus elokuisiin häihin! Hääkuvausta olemme suunnitelleet mm. golfkentälle, eikä kuvaajaa vielä ole, mutta kenties onni suosisi ja kuvaajaa saadaan arvonnan kautta!

  -Tiina

  VastaaPoista
 105. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista