Trash the Dress

Aika moni morsian blogimaailmassa on pohtinut Trash the Dress -kuvien ottamista hääpäivän jälkeen. Suomessa nämä rohkeammat kuvat ovat vielä kuitenkin suhteellisen harvinaisia. Vaikka kuvauksen alkuperäinen tarkoitus on pilata puku, voi kuvaukset suorittaa myös hienovaraisemmalla tavalla. Suomessa toteutettuja Trash the Dress-kuvauksia voi ihastella ainakin seuraavien valokuvaajien sivuilla:

 Kuva: Linnan Juhlakuva

Kuva: Mikko Reinikainen

 Kuva: Antti Ekola

Kuva: Olli Junes

Ainakin toistaiseksi ulkomailla Trash the Dress -kuvauksissa mennään hieman pidemmälle.

Kuva: Edmund Tham

Nämä kuvaukset tarjoavat varmasti omanlaisensa elämyksen hääparille :)
Kuinka moni on suunnitellut Trash the Dress -kuvien ottamista?
Minkälaisella teemalla teidän kuvauksia lähdetään toteuttamaan?

10 kommenttia:

 1. Meillä nämä tulevat ehdottomasti! Suunnittelu ei ole vielä valmis, sillä häihin on vielä aikaa, mutta jotain urbaania kaupunkiteemaa (ratikkakiskot tms.) sekä meidän lemmikit (kolme koiraa + hevonen) mukaan osiin kuvista. Jää nähtäväksi mitä muuta keksimme.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, ompa hienoa että olette päättäneet otattaa itsestänne TTD-kuvat! :) Tuollainen rosoinen kaupunkimiljöö sopii varmasti näihin kuvauksiin mainiosti ja luo kivaa kontrastia valkoisen hääpukusi kanssa! Myös noilla lemmikeillä saa kivaa erilaisuutta kuviin, varsinkin ajatus tuosta hevosesta synnytti heti upeita visioita ja mahdollisuuksia mieleen :)

   Poista
 2. Odotan todella paljon milloin saan ensimmäisen asiakkaan jonka kanssa pääsen näitä toteuttamaan. Rohkeutta ihmiset! Sormet syyhyään jo :) Jos joskus ehdin omiin häihini,hih, meille tulee ehdottomasti ainakin hepps mukaan kuviin. Minä istumassa hepan selässä morsiuspuvussa olisi ainakin PAKKO saada. myös hääpari meressä olisi ihana idea! Häät on vain kerran elämässä, toivottavasti ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä valokuvaajan unelmia tällaiset kuvaukset, kun saa toteuttaa itseään ja tuoda omaa luovuuttaan kuviin ihan uudella tavalla. Voisihan näitä kuvauksia toteuttaa ihan perus valkoisella mekollakin, jos ei halua turmella omaa hääpukuaan. :)

   Poista
  2. Meille tulee hyvin todennäköisesti tämä kuvaus, odotahan Tuike rauhassa ;) Ja siitä teemasta kävittekin molemmat varmasti jo eilen lukemassa :)

   Poista
  3. Sinulla olikin mielenkiintoinen ja jo tässä vaiheessa pitkälle mietitty teema, tykkään! :)

   Poista
 3. Minä en varmaan raaski tuota tehdä. Piti vaan kommentoimani, että toi morsian vedessä kukkien kanssa on tosi synkkä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on kieltämättä aika karmiva. Ulkomaailaisilla kuvaajilla on tosin aika paljon vielä synkempiä Trash the Dress -kuvia, jopa niin erikoisia ettei oma huumorintaju tahdo riittää niitä ymmärtämään. Jos TTD-kuvat tai muuten erikoisemmat kuvat kuitenkin kiinnostaa, mutta ei halua liata pukua, voi otattaa kivoja kuvia vaikkapa metsässä, pellolla yms. ja suojata pukua istuessa :)

   Poista
 4. Meille tulee trash the dress kuvaus ihan ehdottomasti. Itse asiassa juuri lähti hintakyselyt parille tässäkin mainitulle :) Tarkoituksena on liata puku surutta, ei sitä kuitenkaan enää käytetä. Tämä on kyllä huomioitu pukuvalinnassa, sitä kalleinta unelmaa ei hankittu. Ajatuksena on ollu ainakin hevostallin ympäristö, hevoset ja lopuksi vedessä otetut kuvat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Tuntuu, että moni morsian on innostunut tuosta hevosen ottamisesta mukaan kuviin. Saatte varmasti upeat kuvat, tsemppiä toteuttajan etsintään :)

   Poista