Ideoita vieraskirjaan

Ihania ideoita vieraskirjaan! Sormenjälkipuu jaksaa ihastuttaa aina. Kiva idea on koota kirja esimerkiksi kihlakuvista tai muista yhteisistä kuvista. Tyhjille sivuille voi vieraat jättää tuoreelle hääparille terveisensä.

 Kuvat: Style Me Pretty

Mikä on teidän suosikki? Onko jonkun hähin tulossa jokin idea näistä vai kenties jotain ihan muuta?

12 kommenttia:

 1. Tykkään useammastakin! Toi valkoinen tussi näyttää hyvältä mustilla vieraskirjan sivuilla ja tuollaisen laput purkkiin idean voisin myös toteuttaa itsekin. Myös kiviin kirjoittaminen on kiva idea, mutta sitä en ehkä meidän häihin kuitenkaan valitsisi. Itse jahkailen vielä perinteisen vieraskirjan ja vieraskirjapuun (johon ripustettaisiin viestejä) välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valkoinen tussi mustalla pohjalla näyttää kieltämättä hyvältä, tykkään myös.
   Voithan esimerkiksi tulostaa kivoja lappuja, jotka koottaisiin sitten vieraskirjapuuksi. Niistä saisi myöhemmin näppärästi koottua vieraskirjan :)

   Poista
 2. Mä olisin niiiiiin kovasti halunnut tollasen vieraskirjan, johon liitetään polaroid -kuva vieraista. Mutta kun en löydä sellaista kameraa mistään kohtuuhinnalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polaroidit on kyllä hauskoja ja idea tosi kiva. Itsekään en ole törmännyt edullisiin polaroidkameroihin, mutta jos löytyy niin täytyy vihjata sinulle :)

   Poista
 3. Meillä on tulossa kaksi vieraskirjaa: sekä tuo puu että perinteinen vieraskirja <3 Haluammme ensisijaisesti, että kaikki painavat sormenjälkensä tuohon meidän puuhumme (tulee muuten aivan kirsikkapuun näköinen, kun on fuksianpunainen muste, AH <3), mutta jos jostakusta vieraasta siltä tuntuu, voi hän myös jättää meille viestiä kirjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku toteuttaa tuota sormenjälki-ideaa ja vielä noin ihanalla värillä :) Kirjoittavatko vieraat puuhun jälkensä lisäksi nimmarin? :)

   Poista
 4. Taitaa olla jo "vanha" juttu, mutta olen niin rakastunut Photo boothiin, että meille tulee sellainen! Tarkoitus siis olisi, että vieraista (jotkut ottanevat kuvat ryhmässä jotkut yksin tai kaksin) otetut kuvat printataan valokuvatulostimella paikan päällä ja sitten on lehtiön irtosivuja, joille ihmiset voivat kuvansa liimata + kirjoittaa tervehdyksensä. Nämä sitten laitetaan lopuksi yksiin kansiin. Toivottavasti tämä onnistuu (: On vasta ihan visio-asteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että suurimmalle osalle vieraista PhotoBooth on täysin uusi juttu, joten toteuta ihmeessä. Tuosta saa muutenkin kivan vieraskirjan, jos vieraat vain saa innostumaan kuvauttamaan itsensä PhotoBoothissa :)

   Poista
  2. Toivottavasti saa! Ja viimeistään luulis vierailla innostusta riittävän, kun iltaa kohti mennään ja on parit viinilasilliset alla ;)

   Poista
 5. Meillä häät enskuun alussa, toivotaan lumien sulavan ennen sitä:) Ollaan tilattu polaroid pogo- tulostin, jolla voi paikan päällä tulostaa kuvat ja saa tarrapaperilla vieraskirjaan helposti kiinni. Irtosivuille kuvien ja tervehdystekstin laittaminen olisikin helpompaa, koska kirja voi olla aina vain yhdellä kerrallaan. Saisihan ne sitten myöhemmin liitettyä yksiin kansiin. Pogoa saa tilattua ainakin pixmaniasta!
  Mausteena kuvauksiin olen hankkinut "pientä" kuvausrekvisiittaa; paperisia viiksiä, huuliä,silmälaseja ja valokuvakehykset. Toivotaan että vieraat innostuvat vähän hulluttelemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa laitteessa on kyllä se hyvä puoli, että saa tarrapaperille kuvat printattua, joten kiinnittäminen kansioon on aika näppärää :)
   Tykkään tuosta PhotoBooth -tyyppisestä ajatuksesta ottaa hauskoja kuvia muistoksi. Vieraille tämä saattaa olla uusi juttu, joten varmasti heillekin hauska "ohjelmanumero" :)

   Poista
  2. Olen itsekin yrittänyt selvitellä halpaa ja hyvää polaroid-kameraa yms. Ensin innoistuin myös tuosta polaroid po go:sta, muuta kun sitä tarkemmin selvittelin, niin sillä saa tulostettua vain 10 kuvaa yhdellä latauksella. Ja 100 hengen häissä saattaa tuottaa aika paljon hankaluuksia laitteen uudellen lataus joka kymmenennen kuvan jälkeen. Muuten tuo po go olisi hyvä ja suht halpa vaihtoehto toteuttaa photo booth.

   Poista