Minna Hepburnin upea uusi Indiebride -mallisto

 
Varmasti jokainen hääpukua metsästänyt on joskus törmännyt Minna Hepburnin upeisiin, vintagehenkisiin hääpukuihin. Sain jokin aika sitten kuulla, että Minna on nyt julkaissut pääyrityksensä rinnalle Indiebride yrityksen, jonka tarkoituksena on mullistaa käsitys perinteisistä hääpuvuista!
Mikä Indiebriden mekoissa sitten on erilaista? Minnan ajatus on, että malliston mekot ovat edullisia ja monikäyttöisiä - niihin voi pukeutua yhä uudestaan ja uudestaan! Ja mikä parasta, mallistosta löytyy varmasti mekko jokaiseen budjettiin sopien!


"Miksi ostaa kallis tuhansien eurojen hääpuku, jota käyttää vain kerran elämässään muutaman tunnin? Indiebride mekot ovat klassikkoja jo syntyessään. Häiden jälkeen mekkoa voi käyttää yhä uudestaan ja uudestaan, mikä tekee mekosta yhden vaatekaapin luotto vaatteista." - Minna Hepburn / Indiebride


Mekoissa on tietysti huomioitu myös ekologisuus. Materiaaleina on käytetty korkealaatuisia silkkejä, pitsejä ja vintagekankaita, joista on taidokkaalla työllä loihdittu kauniita hääpukuja.Indiebridelta löytyy myös Limited edition -mallisto, joiden valmistuksessa on hyödynnetty muiden asujen jäännösmateriaaleja. Näin ollen mikäli mallistosta löytyy se unelmapuku, kannattaakin muistaa, että kappaleita saatavilla vain rajoitettu määrä.

Minnan pukuja voi tilata Indiebriden nettisivuilta tai mekkoja voi käydä sovittamassa Lontoossa sijaitsevassa showroomissa ajanvarauksella. Marraskuussa Minnan puvut ovat nähtävillä Helsingissä Pop up -tapahtumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti