Inspiraatio: Skadinaaviset talvihäät
 Me pohjoismaalaiset kuulutaan niihin onnellisiin, joilla on neljä upeaa ja niin erilaista vuodenaikaa. Myönnettäköön, että kuitenkin yksi on itselleni ylitse muiden ja se on talvi. Valio-myrskyn tuivertaessa ikkunan takana onkin hyvä hetki inspiroitua näistä täydellisistä rustiikista ja skandinaavisuudesta täyttyvistä kuvista. Luonnomateriaalit, pehmeä ja harmoninen värimaailma, ripaus pohjoismaalaista designia - nämä ovat ehkä kauneimmat löytämäni talvihäät koskaan!

Kaikki kuvat on ottanut Tandem Photo, stailaus Lemonbox studios ja kokonaisuudessaan artikkeli lisäkuvineen löytyy 100 Layer cake -sivustolta.
Tandem Photo / Venue: The Byre at Inchyra, Perthshire, Scotland / Styling, Design, & Production: Lemonbox Studios Ltd. - See more at: http://www.100layercake.com/blog/2014/12/18/contemporary-scandinavian-winter-wedding-inspiration/#sthash.W2LdLORo.dpuf

Lemonbox Studios
 Kuvasarjassa on paljon tosi helposti toteutettavia somistusideoita, esimerkiksi nämä yksinkertaisen kauniit, riippuvat kranssit juhlatilan katossa. Pöytäkarttakin on upeasti valmistettu samalla rennolla otteella luonnonmateriaaleista.
Tandem Photo / Venue: The Byre at Inchyra, Perthshire, Scotland / Styling, Design, & Production: Lemonbox Studios Ltd. - See more at: http://www.100layercake.com/blog/2014/12/18/contemporary-scandinavian-winter-wedding-inspiration/#sthash.W2LdLORo.dpuf
 Yksinkertaisimmat menukorttipidikkeet koskaan, mutta silti niin täydelliset juuri tähän tunnelmaan ja kaitaliinakäsityskin on viety ihan uudelle ulottuvuudelle, kekseliästä! Joulupallot toimittavat sekä paikkakortin että vieraslahjan virkaa ja ne ovat tosi kauniit.
 Kuuma kaakaobaari on monelle varmasti ideana jo ennestään tuttu, mutta tässä se on kivasti toteutettuna tarjolla olevine syötävine herkkuineen. Sokeripäällystetyt korvapuustit, suklaalusikat ja teemaväreihin sopivat macaron- ja marenkiherkut. Eikä tähän voisi kuvitellakaan mitään muuta hääkakkua kuin naked cake!

Tässä kuvassa vielä eriparituolit sulassa sovussa keskenään. Kotoista, lämpöistä tunnelmaa tuo aiheeseen sopivat tyynyt, torkkupeitot ja lampaantaljat.

Tunnelmallista viikonloppua!
5 kommenttia:

 1. Voi, miten ihania kuvia! Vieläpä niin ihania, että minä vannoutuneena kesän lapsena melkein aloin kaipaamaan talvea, vaikka olen aina vähän vihannut ko. vuodenaikaa. Muutenkin sinulla on todella kaunis ja kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi mukavasta kommentista! Ymmärrän toki että kylmyys ja pakkanen ei kaikkia viehätä ;)

   Poista
 2. Talvi on myös täällä se kaikkein rakkain vuodenaika. Onneksi asumme Lapissa, eikä tarvitse lumentuloa jännittää. Meillä on tämä talvi erityinen, koska juhlimme helmikuussa häitämme. Äsken kävin juuri keräämässä kuivia oksia ja käpyjä, jotka saa hopea- ja glitterpinnan juhlakoristeiksi. Ihania ideoita näissäkin kuvissa!!

  VastaaPoista
 3. Talvi on myös täällä se kaikkein rakkain vuodenaika. Onneksi asumme Lapissa, eikä tarvitse lumentuloa jännittää. Meillä on tämä talvi erityinen, koska juhlimme helmikuussa häitämme. Äsken kävin juuri keräämässä kuivia oksia ja käpyjä, jotka saa hopea- ja glitterpinnan juhlakoristeiksi. Ihania ideoita näissäkin kuvissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnekasta siellä pohjoisessa! Kuulostaa oikein hyvältä hopea-glitter-päällysteiset luonnonmateriaalit. Talvijuhliin kuuluu aina ripaus vähän säihkettä :)

   Poista