Ihania syksyn sävyjä ja runsaita kukka-asetelmia

Tiesitkös muuten jo, että MakeaDesign suunnittelee myös häitä muiden juhlien ohella? Keväällä kirjoitin postauksen aiheesta, kun päätimme ystäväni ja entisen opiskelukaverini Kirsin kanssa ryhtyä toteuttamaan yhteistä unelmaamme juhlasuunnittelun saralla. Ihan lähiaikoina on avautumassa juhlasuunnittelusivumme, jossa hääjuttujen lisäksi paljon muuta ihanaa juhliin liittyen. Kannattaa siis pysyä kuulolla! :)

Tulevalle vuodelle on tiedossa ihania juhlia, joista toivottavasti pääsen aikanaan kertomaan lisää myös tämän blogin puolella. Inspiraatiota asiakastyöhön etsiessäni törmäsin aivan mielettömän ihanaan stailattuun kuvaukseen, jossa on upeasti käytetty värejä. Rakastan runsaita kukka-asetelmia!

Näissä kuvissa on myös tuotu esiin sävyjä, joita syyshäihin harvemmin valitaan. Oranssi ja maanläheiset sävyt ovat kauniita, mutta on niin paljon muitakin ihania värejä, jotka näkisin erinomaisesti sopivan syksyyn. Näissä kuvissa on sulassa sovussa ihanaa pastellin vaaleanpunaista, tummaa viininpunaista ja ah niin ihanaa viikunan sävyä!

Kauniit kuvat ovat Onelove Photographyn käsialaa ja koko kuvagalleria löytyy Style me prettyn sivuilta täältä. Lempikukkiini lukeutuvat tällä hetkellä daalia, ikisuosikki kruunuvuokko ja uusi ihastus "graden rose". Kuinka ollakaan juuri niitä löytyy näistä kuvista, joka lienee yksi syy että päätäpahkaa ihastuin :) Harvemmin näkee tuoreiden avioparien viilettävän kukilla koristelluin autoin, mutta on tämä aika söpö! Lisää ihanan inspiroivia kuvia alkuperäisestä postauksesta Style Me Pretty -sivustolta täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti