Kauneimmat mustat hääpuvut


 Kaikki eivät tunne valkoista hääpukua omakseen ja onneksi vaihtoehtoja löytyy. Viime aikoina on erityisen paljon ulkomaisilla hääsivustoilla vilahdellut pastelliin sävytettyjä pukuja. Tulevasta Halloweenista inspiroituneena poimin teille omasta mielestäni kauniita mustia hääpukuja.

Musta voi olla pukuna helpostikin vähän liian raskaan näköinen, siksi tylli materiaalina tuo mielestäni kivasti keveyttä muutoin aika runsaisiinkin mekkoihin.
Yläkuvassa on tosi kiva, ja aika arkisen näköinen, yläosa 3/4 hihoilla. Tässäkin mekon alaosa on ihanasti läpikuultavaa tylliä. Massiivinen koru on aika näyttävä ja sopii tyyliin. Musta puku näyttää muuten aika kauniilta tuossa syksyisessä maisemassa.

Hyvältä näyttää myös alakuvan kevyt ja lyhyt häämekko ja luo muuten kivaa kontrastia valkoiseen lumihankeen.
 Musta näyttää tyylikkäältä myös tällaisissa klassisissa ja selkeälinjaisissa mekoissa. 

Mitäs pidätte? Onko lukijoiden joukossa morsiamia, jotka aikovat pukeutua mustaan hääpukuun? 

4 kommenttia:

 1. Itselläni oli musta lyhyt häämekko :). Koin sen selkeästi enemmän omaksi tyylikseni mitä valkoisen "prinsessaunelman"! Yksityiskohdissa oli sitten valkoista, esim. kynnet, bolero, YO ZEN -kaulakoru ja Chie Miharan BRI-MENDA -kengät :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tyylikkäältä ja persoonalliselta. Valkoiset asusteet tulevat kivasti esille mustan mekon rinnalla. Aika upeat nuo kengät, koruista puhumattakaan :)

   Poista
 2. Mulla tulee olemaan musta puku. Sitä paitsi musta on alkuperäinen häämekon väri joten perinteitä kunnioittaen 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteet kunniaan! Minulta pääsikin unohtumaan tuo mustan häämekon perinne :)

   Poista