Viikon blogipoiminnat - teemana hyvinvointi


Jaetaan pitkästä aikaa viikonloppulukemiseksi mielenkiintoisia poimintoja menneeltä viikolta muista blogeista. Tällä kertaa vähän vahingossa valitsemani postaukset sattuvat kaikki liittymään jollakin tapaa hyvinvointiin, kaikki tosin hieman eri näkökulmasta katsottuna.


 Image:  Sonya Khegay via Modwedding


Bussikuskin morsian jakaa blogissaan oman hyväksi havaitsemansa vinkin morsiusdieettiin. Jos vielä tavoittelet muutaman kilon painonpudotusta hääpäiväksi, niin käy tsekkaamassa tämä ja ota ruokailuohjeet talteen!

Outi Kiss, Love & Get Married -blogissaan on sen sijaan pohdiskellut sisäistä hyvinvointia, paljon hyviä ajatuksia siitä miten pitäisi kohdella niin itseään kuin muita ihmisiä! Outi järjestää muuten upean kuuloisia juhlia ensi kesälle - luvassa modernia merihenkisyyttä ripauksella blingiä. Pakko seurata! :)

Kokeile häästressin nujertamista meditoinnin avulla. Mona´s Daily Style -blogissa kirjoitetaan henkisestä hyvinvoinnista! Blogista löytyy paljon myös muita terveys- ja hyvinvointivinkkejä, joten niistä kiinnostuneille suosittelen selaamaan myös vanhempia postauksia. Mona suunnittelee parhaillaan myös häitään.

Ihanaa viikonloppua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti