Puuasusteet kruunaavat sulhasen häälookin!

Morsianten hääpukeutumisen osalta tyylit ja uudet trendit  muuttuvat nopeissa sykleissä, mutta usein sulhasen pukeutuminen tuntuu säilyvän melko perinteikkäänä vuosi toisensa jälkeen. Sulhasen pukeutumisen wow-elementit jäävät yleensä vain väriteemaan matchaaviin kravatteihin ja juhlasukkiin. Blogissani onkin harvemmin käsitelty sulhasen pukeutumiseen liittyviä aiheita, mutta vihdoin vastaan tuli niin uudenlainen ja innovatiivinen asustekonsepti, että halusin jakaa sen myös teille.

Kyseessä on Woobs, pieni kotimainen Turussa sijaitseva yritys. Woobs on perustettu vuonna 2014 ja se on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan trendikkäitä asusteita puusta! Mallistosta löytyy esimerkiksi aurinkolaseja, kelloja ja rusetteja. Woobsin tuotteiden tyylissä on havaittavissa ajaton skandinaavinen design, ekologisuus ja rohkea materiaalien yhdistäminen. Mikäli sulhasen häälook kaipaa vielä tyylin viimeisteleviä näyttäviä asusteita, kannattaa tutustua erityisesti Woobsin puisiin rusetteihin ja kelloihin. Nämä asusteet eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta!Woobsin pähkinäpuusta valmistettu rusetti ja kalvosinnapit. Mallin vaatteet Herrainpukimo. Kuva: Woobs

Woobsin puiset rusetit, solmioneulat ja kalvossinnapit suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Suomessa ja niihin käytetään aina kotimaista puuta. Materiaalivalikoimasta löytyy kaunista visakoivua, suklaan sävyistä pähkinäpuuta, vaaleaa kirsikkapuuta ja tammea. Kaikki käytettävät puulajikkeet ovat FSC-serifikoituja. Valmistusprosessi toteutetaan mahdollisimman ekologisesti ja ylijäämäpalat hyödynnetään korujen valmistuksessa. Makea -hääblogi tykkää! Rusetti on käytännössä kuin mikä tahansa rusetti, se ei paina tai tunnu sen enempää kuin tavallinen kankaasta valmistettu rusetti. Se kiinnitetään kaulaan joustavalla nauhalla, joka takaa rusetin täydellisen istuvuuden. Rusettimallistosta löytyy useita vaihtoehtoja, mutta niitä voidaan valmistaa myös täysin asiakkaan toiveen mukaan. Halutessaan rusetin keskustassa käytettävä kangas voidaan korvata asiakkaan omalla kankaalla, jolloin asuste saadaan viimeistään istumaan häätyyliin täydellisesti.


DOVE -rannekellomallissa on upea kokonaan puusta valmistettu ranneke ja pelkistetty kellotaulu. Mallin vaatteet Herrainpukimo. Kuva: Woobs

Makeat puukellot sopivat niin ikään hääpäivän asusteiksi, mutta ovat mielestäni loistava idea myös tuoreelle aviomiehelle huomenlahjaksi. Kellojen runko on valmistettu kokonaan puusta ja näyttöä koristaa kauniit metalliyksityiskohdat. Myös kelloissa on pelkistetty skandinaavinen tyyli, joka tekee niistä mielestäni ajattomat, mutta kuitenkin näyttävät. Kellot ovat käytännössä unisex-mallia, mutta osassa malleja on hieman normaalia suurempi kellotaulu. Erityisesti Cloud -mallistosta löytyy sirompia, naisillekin sopivia malleja ja kaikki kellot ovat säädettävissä omalle ranteelle sopivaksi. Woobsin kelloilla on CE-merkintä ja niiden valmistukseen käytetään eebenpuuta, tammea, kirsikka-, pähkinä- ja seeprapuuta. Nämä puulajit ovat samalla keveitä ja kestäviä sekä uskomattoman mukavia ja lämpimiä ranteessa.

CLOUD -kellon sirompi nahkainen ranneke tekee siitä myös naisille sopivan. Kuva: Woobs

Tuotteisiin pystytään myös kaivertamaan tekstiä tai esimerkiksi hääpäivä. Mielestäni nämä ovat sulhasen pukeutumisen ohella myös mahtavat lahjaideat bestmaneille, jolloin koko seurueen yhteinäinen ja tyylikäs juhlalook on taattu. Puuasusteet sopivat mielestäni erityisen upeasti nyt pinnalla oleviin rustiikkiseen woodland, boho ja ranta-/meriteemaiseen tyyliin! Lisää ihania kotimaisia Woobs-tuotteita voi käydä kurkkimassa www.woobs.fi.

Postaus toteutettu yhteistyönä Woobsin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Nuo kalvosinnapit näyttävät upealta.

    VastaaPoista
  2. Mustakin ne näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikkäiltä. Ja erityisesti tuo tumma pähkinäpuu, ihan suosikki! :)

    VastaaPoista