Uniikit & persoonalliset juhlatilat ympäri Suomen

Juhlapaikan valinta on yksi ensimmäisiä hääjärjestelyitä, kun juhlan toivottu tyyli, alustava vierasmäärä ja budjetti on selvitetty. Juhlatilan ei tarvitse olla tylsä, vaan se voi tuoda hyvinkin voimakkaasti esiin hääparin persoonaa, henkilökohtaista tyyliä tai juhlan toivottua tunnelmaa. Ympäri Suomen löytyy mitä upeimpia, uniikkeja juhlatiloja. Ohessa minun suosikkini!

Helsingin alueen uniikit juhlapaikat

Hotel Kämpin Peilisali tarjoaa uskomattoman upeat, palatsimaiset puitteet juhlillesi. Täydellinen valinta arvokkaisiin, ylellisiin, glamour-henkisiin juhliin! Ykkösvalinta, jos haaveilet kuninkaallistyylisistä häistä. Tutustu juhlatilaan.


Upea Kellohalli muuntautuu juhlaan kuin juhlaan. Isoon, avaraan tilaan järjestät suuremmatkin juhlat. Kattopilareihin kiinnitetyt bistrovalot ja tiiliseinät luovat kivaa teollisuushenkeä. Tutustu Kellohalliin.


Elva event loft tarjoaa nimensämukaisesti upean, uniikin loft-tyylisen juhlapaikan juhlille. Pelkistetyn moderni ilme takaa soveltuvuuden erityylisille juhlille. Todellinen löytö pienehköihin 60 hengen juhliin. Yksi suosikeistani! Lue lisää juhlapaikasta.


 Klaus K Rake-sali (kuva alla) tarjoaa juhlavat puitteet ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tila soveltuu mahtavasti n. 100 hengen juhlille. Pienemmät juhlat sen sijaan järjestyvät upealla Sky Terracella (kuva ylhäällä), josta avautuu huikeat näkymät Helsigin ylle. Tutustu Rake-saliin tai Sky Terraceen.


Kaapelitehtaalla sijaitseva Teatterimuseo tarjoaa ainutlaatuisen ja yllättävän tilan juhlille. Täällä järjestät näyttävät ja tunnelmalliset hääjuhlat n. 80:lle häävieraalle. Tutustu tarkemmin.


Valkosaaren Telakka tarjoaa ihanteellisen sijainnin lisäksi upean tunnelmallisen juhlatilan niin merihenkiseen kuin rustiikkiseen juhltyyliin. Iso avara tila sopii suuremmallekin hääseurueelle. Tänne loihdit kauniin tunnelman riisipaperivarjostimilla tai bistrovaloilla. Tutustu juhlatilaan.


Ravintola Sipulista löytyy useampi juhlatila, joista esimerkkinä upean tunnelmallinen Bankettisali. Tutustu myös Ravintola Sipulin omalla sisäänkäynnillä varustettuun, upeaan lasikattoiseen Talvipuutarhaan!


Keskeisellä paikalla sijaitseva Valkoinen sali on yksi Helsingin historiallisimmista juhlapaikoista. Täällä järjestät taatusti tyylikkäät  ja näyttävät juhlat isommallekin hääseurueelle. Tutustu Valkoiseen Saliin.
Ainutlaatuinen Agroksemäen Holvikellari on 150 vuotta vanhan oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Luonnongraniitista holvattu halli on puoliksi maan alla ja varmasti uniikki. Lisätietoja täältä.

Suomenlinna: Uniikeista juhlatiloista puhuttaessa, ei tietenkään voi unohtaa Suomenlinnan upeita juhlatiloja, jotka tarjoavat upeiden tilojen lisäki kauniin luontomiljöön. Tässä 4 upeaa Suomenlinnassa sijaitsevaa tilaa:

Suomenlinnan Pirunkirkko sijatsee vanhan luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkerrassa. Upeat holvikaaret, harmominen värimaailma ja kauniit lankkulattiat ovat todella ihastuttavat. Lisää täällä.Myllysali soveltuu n. 70 hengen hääjuhliin. Se tarjoaa tunnelmallisen ja valoisan juhlatilan. Suuret ja kauniit ruutuikkunat avautuvat telakalle.  Lisätietoja.


Ruutikellarin sisääntulon jännittävä puolustuskäytävä ohjaa vieraasi lämminhenkiseen juhlasaliin. Jyhkeiden pariovien ja paksujen muurien sisällä voit viettää tunnelmalliset juhlat! Lisätietoja täältä.Tenalji von Fersen on entinen viljavarasto, joka on kunnostettu upeaksi rustiikiksi saliksi. Tenalji von Fersen kuuluu saarten arvokkaimpiin rakennuksiin, ja sen holvatut salit ovat linnoituksen komeimpia. Yksi suosikeistani! Lisätietoja täältä. 


Muut Etelä-Suomen juhlatilat


Söderkullassa sijaitseva Willa Söder edustaa uusimpia juhlapaikkoja. Huippuvaloisa ja pelkistetty juhlapaikka luo puitteet juhlalle kuin juhlalle. Juhlapaikka on kuin maalauspohja, jonne rakennat juuri unelmiesi häät teeman mukaisesti somistaen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan upea! Lue lisää Willa Söderistä.


Vantaalta löytyy täydellinen juhlatila maalaisromanttisiin ja rustiikkisiin juhliin. Villa Smeds sijaitsee vanhalla ja idyllisellä hevostilalla. Ainutlaatuinen juhlatila navetan ylisillä tarjoaa unelmien puitteet tunnelmalliselle juhlalle. Lisää Villa Smedsistä.


Asikkala


Asikkalasta löytyy todellinen helmi, Lehmonkärjen Villa Vellamo. Tyylikkään juhlatilan sisustuksen takana on kansainvälisestikin tunnettu dSign Vertti Kivi & Co. Upeassa juhlatilassa järjestät kauniit häät jopa 170 juhlavieraalle. Tutustu upeen tilaan! 


Fiskars

 Fiskarsin Ruukin alueelta löytyy useampikin upea juhlatila. Rustiikkinen Puimala (ylempi kuva) tarjoaa kauniit remontoidut tilat esimerkiksi maalaisromanttiselle juhlalle. Tila soveltuu jopa 200 hengen hääjuhlaan. Lukaali (alempi kuva) soveltuu hieman pienemmille 100 hengen juhlille ja se sijaitsee vasta remontoidussa Seuraintalossa. Lue lisää Puimalasta ja Lukaalista.

Lohja

Tytyrin kaivosmuseon sali tarjoaa uniikin ja tunnelmallisen tilan. Kaivoksen uumenissa sijaitseva juhlatila on varmasti ikimuistoinen, jopa 80 henkilön juhliin. Tutustu täällä.


Turun alueen uniikit juhlapaikat


Manillan Vanha Viinatehdas on ehdottomasti yksi Turun alueen uniikeimmista juhlatiloista. Kaksikerroksisen juhlatilan katseenvangitsija on lasinen parvi. Juhlatila soveltuu isommallekin seurueella. Tutustu Manillaan.

Tampereen alueen uniikit juhlapaikat

Pyynikin Panimo on ehdottomasti yksi persoonallisimmista tiloista. Trendikäs, moderni, loft-henkinen juhlatila on täydellinen kun etsit jotakin uniikkia. Makea-hääblogi tykkää! Tutustu juhlatilaan.


Pikkupalatsi on yksi kaupungin näyttävämpiä ja juhlavimpia juhlatiloja. Koristeelliset ja näyttävät salit luovat juhlillesi arvokkaat puitteet aina 100 häävieraan juhlille. Tutustu Pikkupalatsiin täällä.


Nokialla sijaitseva Tehdas 108 on täydellinen valinta Industrial-teemaisiin juhliin. Persoonallinen tila säväyttää ja luo varmasti uniikit häät! Lisää juhlapaikasta.

Hämeenlinna

Vanajanlinnan juhlapaviljonki tarjoaa upean tilan ulkona järjestettäviin kesähähihin. Ainutlaatuinen tila upeassa maisemassa on valintasi, kun haluat tarjota vieraillesi persoonalliset ja tyylikkäät juhlat. Tutustu juhlapaviljonkiin sekä Vanajanlinnan muihin juhlatiloihin!


Jämsänkoski

Jämsänkoskella sijaitseva Ilveslinnan juhlasali sijaitsee historiaalisessa rakennuksessa. Korkeakattoinen juhlatila luo kauniit puitteet tyylikkäälle ja arvokkaalle juhlalle. Lisätietoja täällä.

Kuusamo

Keskellä Petäjälammen Korpimetsää sijaitsema Kammi tarjoaa todella tunnelmalliset puitteet juhlallesi. Osittain maan alle rakennettu juhlatila soveltuu jopa 150 juhlijalle. Täydellinen tila nyt pinnalla olevaan woodland-hääteemaan. Tutustu uniikkiin juhlapaikkaa täällää.

Lisää ihania juhlapaikkoja voi kurkata Venuusta. Kurkkaa myös postaukseni 20 x merellinen juhlapaikka ja 25 x maalaisromanttinen juhlapaikka. Kuulen mielläni onko jokin valinnoistani juuri teidän juhlapaikka! :)


 Postaus toteutettu yhteistyössä Venuun kanssa.

1 kommentti:

  1. Teollinen tyyli on todella tunnelmallista, pidän siitä kovasti, ja olen myös kirjoittanut tämän tyyppisiä artikkeleita

    VastaaPoista